Stansvormenmaker

 

Voor een bedrijf in de Kempen ben ik op zoek naar een Stansvormenmaker. In deze functie wordt je intern opgeleid. Met behulp van tekeningen en geschreven en mondelinge werkinstructies maak je vlakke en uiteindelijk ook roterende stansen voor kartonnagebedrijven.

Het gaat hierbij om nog echt vakmanschvacature alphastansap waarbij met behulp van het plaatsen van rubbers en mesjes stansvormen worden gemaakt.

Voor deze functie is het belangrijk dat je technisch onderlegd bent. Door opleiding en/of ervaring heb je een MBO niveau bereikt. Om de juiste rubber- en mesvormen te plaatsen moet je goed tekening kunnen lezen. Ook ben je in staat om geschreven en mondeling gegeven werkinstructies na verloop van tijd in je op te nemen en te onthouden. Je ziet het als een uitdaging om een echt ambacht te leren. Werken met je handen en met verschillende materialen spreekt je aan. Ook wordt er verwacht dat je uiterst secuur kan werken. Je werkt netjes en precies en draagt zorg voor een schone werkplek.

Je komt te werken bij een leuke organisatie met een informele werksfeer en no nonsens mentaliteit. Goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris. De functie is in dagdienst en voor langere tijd. Als jij je herkent in deze beschrijving en het spreekt je aan dan kom ik graag met je in contact.

 

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Annemiek Bolwijn, telnr: 06-21267176

Solliciteren doe je door een korte motivatiebrief en je curriculum vitae te sturen naar

annemiek@personeelsadviesbolwijn.nl

Je kan reageren op deze vacature tot 4 juli 2016