Wat zeg jij als mensen vragen: Hoe gaat het op je werk?

Zeg je dan volmondig: “Het gaat geweldig, ik heb voldoende uitdaging, kan mijn werk goed aan en werk fijn samen met mijn collega’s. Heerlijk, ik kan in deze baan nog jaren vooruit.”

Als dat echt zo is, proficiat! Ga door, geniet en groei.

Maar, ben je wel eerlijk naar jezelf en anderen? Of werk je dapper door, want dat doe je immers altijd. Of draai je op routine en mis je uitdaging. Bedenk dan dat teveel én te weinig uitdaging je allebei ongezonde stress geven. Gun jezelf op tijd een goed gesprek met een coach. Ontdek wat je echt (aan)kunt en wilt met je werk en loopbaan. Hoe je slimmer kunt werken in plaats van steeds harder. Je bent van harte welkom. Ik zal je informeren, begeleiden, motiveren en stimuleren.

Coaching door Annemiek Bolwijn

  • bij persoonlijke vragen over werk en loopbaan;
  • voorkomen en ‘genezen’ van stress en burn-out;
  • voor een nieuwe koers van je loopbaan. Wat is je volgende stap?
  • effectief op zoek naar nieuw werk;
  • bij re-integratie: 1e spoor, 2e spoor, 3e spoor en outplacement.

Ik werk graag met de methode progressiegericht coachen. Dat houdt in dat we gericht werken aan oplossingen, aan jouw vooruitgang. Ik help je ontdekken wat je wilt bereiken en hoe je dat kunt doen. Achterom kijken doen we soms even, om te ontdekken wat je kun leren van wat er goed ging en om afscheid te nemen van gedrag dat je niet langer helpt. Je gaat stap voor stap op eigen kracht vooruit.