Bernadette

Mijn tweede spoortraject met jou zet erop. Het was geen makkelijk traject voor me. En daarom ook niet altijd even makkelijk voor jou, denk ik.
Maar door jouw empathie, je respect voor mijn gevoelens, je eerlijkheid en je professionaliteit is het toch goed gekomen.
Lieve Annemiek je bent een puur mens die niet bang is om haar emotie en kwetsbaarheid met een ander te delen. Daarom kan je mensen openen en het beste in zichzelf laten zien.
Ik ben je dankbaar dat ik je ben tegen gekomen.

Anne-Marie

Ik begrijp dat voor veel mensen het 2de spoortraject een vervelende ‘bijwerking’ van hun ziek zijn is. Ik heb dat, dankzij jou, niet zo ervaren. De manier waarop je mij hebt begeleid het afgelopen jaar heeft me goed gedaan. Je bent meelevend, gezellig en rustig en je staat open voor een goed gesprek en een grap op zijn tijd.
Dankjewel voor je steun!
Het deed mij goed!!

Wilma Wallerbos, Manager HRM bij Rinette Zorg

“Annemiek is een professional met een gouden hart, met zorg en compassie voor mensen, die echt nog maatwerk levert! Ik werk dan ook heel graag met haar samen.”

Nathalie van den Broek, Technisch support medewerker

In een spoor 2 traject terecht komen is iets dat je liever niet meemaakt. Echter met de ondersteuning van Annemiek heb ik het traject positief kunnen afronden. Zowel voor zakelijke als het emotionele uitdagingen was er ruimte. Ze kijkt echt naar wat jij aan ondersteuning of begeleiding nodig hebt. Bedankt Annemiek!

Angelique Braspennicx, Applicatiedeskundige

Hoe kan ik, naast mijn huidige werk en drukke gezinsleven, ook mijn creatieve achtergrond en passie meer professionaliseren en ruimte geven… wat zijn daarbij mijn belemmeringen en hoe kan ik daarmee omgaan. Vanuit die vraag heb ik met Annemiek inspirerende gesprekken gehad, waarbij ze me hele praktische tools gaf om haalbare en passende stappen te maken, in de context van mijn huidige privé- en werksituatie. Voor mij zit haar kracht in het goed kunnen luisteren, en haar ervaring, advies en tools op maat, passend bij mij, in kunnen zetten, zonder in allerlei modellen verstrikt te raken (hoewel ik wel een enorme fan van de “kernkwadranten” ben ;-). Haar oprechte interesse, empathische persoonlijkheid en enthousiasme maakte het voor mij een fijne samenwerking. Ik heb in onze gesprekken inspiratie opgedaan waarmee ik verder kan en wil. Dank je wel Annemiek!

Anuska Lindenhovius, Eigenaar

Vanuit haar rol als coach heeft Annemiek ons in contact gebracht met een kandidaat. Annemiek heeft de situatie goed aangevoeld en er was een match vanuit beide kanten! Wij hebben als bedrijf een fijne collega in ons team mogen verwelkomen en Annemiek zorgt nog steeds voor de juiste begeleiding voor deze persoon. Annemiek is betrokken en integer en ze weet een goede vertaalslag te maken tussen wat er nodig is vanuit een bedrijf naar de ontwikkelbehoeften van een persoon. Wij kunnen Annemiek als sparringpartner voor de ondernemer en als coach van harte aanbevelen!

Tjeerd Dijkstra, Leerkracht/coach/begeleider

Ik ben zelf coach in het onderwijs en denk al heel wat te weten. En dan houdt Annemiek mij een spiegel voor (in een heel prettige sfeer) waardoor ik toch weer getriggerd word. Ik kan weer een stapje verder maken. Merci.

Victor Dernison, Werkvoorbereider

Annemiek heb ik leren kennen als iemand die goed kan luisteren, waarbij ze ook tussen de regels door luistert en hierbij de juiste snaar weet te raken om iemand te inspireren en te motiveren. Dit doet ze met veel enthousiasme en op een positieve manier, zodat het aanstekelijk werkt. Haar oprecht interesse in jou zorgt voor een comfortabele sfeer, waardoor je je erg gemakkelijk voelt en hierdoor een prettige en fijne samenwerking ontstaat.

Inge van de Beek, Operationeel Manager Arbeidsmobiliteit

Werken met Annemiek is weten waar je aan toe bent. To the point en ter zake kundig en tegelijkertijd prettig in de omgang en attent.

Henri Mulders, Systeembeheerder

Annemiek heb ik ervaren als een uitstekende, professionele coach. Met haar analytische deskundigheid en warme betrokkenheid weet zij, met behulp van o.a. goede tools en zelfreflectie, in aangename gespreken het beste in je naar voren te halen. Bedankt Annemiek, voor de hulp om het goede spoor weer te vinden.