Wilma Wallerbos, Manager HRM bij Rinette Zorg

“Annemiek is een professional met een gouden hart, met zorg en compassie voor mensen, die echt nog maatwerk levert! Ik werk dan ook heel graag met haar samen.”

Nathalie van den Broek, Technisch support medewerker

In een spoor 2 traject terecht komen is iets dat je liever niet meemaakt. Echter met de ondersteuning van Annemiek heb ik het traject positief kunnen afronden. Zowel voor zakelijke als het emotionele uitdagingen was er ruimte. Ze kijkt echt naar wat jij aan ondersteuning of begeleiding nodig hebt. Bedankt Annemiek!

Angelique Braspennicx, Applicatiedeskundige

Hoe kan ik, naast mijn huidige werk en drukke gezinsleven, ook mijn creatieve achtergrond en passie meer professionaliseren en ruimte geven… wat zijn daarbij mijn belemmeringen en hoe kan ik daarmee omgaan. Vanuit die vraag heb ik met Annemiek inspirerende gesprekken gehad, waarbij ze me hele praktische tools gaf om haalbare en passende stappen te maken, in de context van mijn huidige privé- en werksituatie. Voor mij zit haar kracht in het goed kunnen luisteren, en haar ervaring, advies en tools op maat, passend bij mij, in kunnen zetten, zonder in allerlei modellen verstrikt te raken (hoewel ik wel een enorme fan van de “kernkwadranten” ben ;-). Haar oprechte interesse, empathische persoonlijkheid en enthousiasme maakte het voor mij een fijne samenwerking. Ik heb in onze gesprekken inspiratie opgedaan waarmee ik verder kan en wil. Dank je wel Annemiek!

Anuska Lindenhovius, Eigenaar

Vanuit haar rol als coach heeft Annemiek ons in contact gebracht met een kandidaat. Annemiek heeft de situatie goed aangevoeld en er was een match vanuit beide kanten! Wij hebben als bedrijf een fijne collega in ons team mogen verwelkomen en Annemiek zorgt nog steeds voor de juiste begeleiding voor deze persoon. Annemiek is betrokken en integer en ze weet een goede vertaalslag te maken tussen wat er nodig is vanuit een bedrijf naar de ontwikkelbehoeften van een persoon. Wij kunnen Annemiek als sparringpartner voor de ondernemer en als coach van harte aanbevelen!

Tjeerd Dijkstra, Leerkracht/coach/begeleider

Ik ben zelf coach in het onderwijs en denk al heel wat te weten. En dan houdt Annemiek mij een spiegel voor (in een heel prettige sfeer) waardoor ik toch weer getriggerd word. Ik kan weer een stapje verder maken. Merci.

Victor Dernison, Werkvoorbereider

Annemiek heb ik leren kennen als iemand die goed kan luisteren, waarbij ze ook tussen de regels door luistert en hierbij de juiste snaar weet te raken om iemand te inspireren en te motiveren. Dit doet ze met veel enthousiasme en op een positieve manier, zodat het aanstekelijk werkt. Haar oprecht interesse in jou zorgt voor een comfortabele sfeer, waardoor je je erg gemakkelijk voelt en hierdoor een prettige en fijne samenwerking ontstaat.

Inge van de Beek, Operationeel Manager Arbeidsmobiliteit

Werken met Annemiek is weten waar je aan toe bent. To the point en ter zake kundig en tegelijkertijd prettig in de omgang en attent.

Henri Mulders, Systeembeheerder

Annemiek heb ik ervaren als een uitstekende, professionele coach. Met haar analytische deskundigheid en warme betrokkenheid weet zij, met behulp van o.a. goede tools en zelfreflectie, in aangename gespreken het beste in je naar voren te halen. Bedankt Annemiek, voor de hulp om het goede spoor weer te vinden.

Renée Zuidam, HR Projectspecialist

Annemiek heb ik leren kennen als een kundige, professionele coach met een scherpzinnige opmerkzaamheid, waarbij zij een inspirerende en prettige sfeer weet te creëren. Zij weet concreet de juiste vinger op de plek te leggen. Ook de tools die zij aanbiedt zijn van erg goede kwaliteit. Annemiek, dank je voor je concrete, kwaliteitsgerichte en warme coaching waarmee je met mij met mijn loopbaanontwikkeling hebt geholpen!

Claudia de Wijs, Leerling begeleider

Ik heb Annemiek leren kennen in mijn spoor 2 traject. Annemiek liet mij inzien wat mijn kwaliteiten waren en deze in te zetten bij het vinden van een passende baan. Annemiek is een warm persoon waarbij je je snel vertrouwd voelt. Ze heeft een goed luisterend oor en stelt de juiste vragen om tot de kern te komen. Ik kon altijd bij haar terecht voor advies of een kritische noot bij een sollicitatiebrief. Dankzij haar heb ik de juiste baan gevonden die bij me past.