16 mei organiseren wij Gesprekstraining voor Leidinggevenden

Ontwikkelgesprekken voeren? Personeelsadvies Bolwijn en Toekomstimist organiseren op 16 mei de Gesprekstraining voor Leidinggevenden.

“Annemiek bleef me steunen, dat hielp mij om door te zetten.”

Sofie viel langdurig uit de long covid. Zij vertelt over het Tweede Spoortraject dat ze volgde bij Personeelsadvies Bolwijn.

Waarom hebben wij zoveel klanten in de zorg?

Zoek je mensen die 2e Spoor trajecten voor de zorg kunnen verzorgen? Wij hebben zeer uitgebreide ervaring zorgorganisaties.

Met tegenzin naar jouw intake voor een Tweede Spoor?

Geen zin in het Tweede Spoor? Wij begrijpen dat, maar weten ook dat passend werk bij een andere werkgever meestal heel goed uitpakt.

Uitval voorkomen? Doortastendheid helpt

Meer zien dan alleen enthousiasme voorkomt uitval, maar vereist doortastendheid. Daarom is dit een belangrijke vaardigheid voor werkgevers.

Personeelsadvies Bolwijn groeit van één bevlogen Annemiek naar een betrokken team

Het team van Personeelsadvies Bolwijn verzorgt re-integratie, loopbaanbegeleiding, coaching en outplacement in Zuidoost Brabant.

Last van veel te veel stress? Zo helpen wij je van overmatige stress af

Last van te veel stress? Wij helpen je met een persoonlijk begeleidingsplan dat gebaseerd is op de aanpak van het CSR Centrum.

Stress is gezond! (maar niet altijd)

Stress kan gezond zijn, maar is dat niet altijd. Waar zit het omslagpunt waar gezonde stress leidt tot ongezonde stress?

Stress verminderen? Volg deze 10 Leefregels!

Volg deze 10 leefregels, dan help je jouw lichaam om stress binnen gezonde perken te houden.